Сватбена Агенция Варна

мнения от клиенти

Сватбена Агенция Престиж - Варна

ЕТО И МНЕНИЯ НА НЯКОИ ОТ КЛИЕНТИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ НИ СЕ ДОВЕРИХАСватбена Агенция Престиж за нас е един от главните виновници за това нашият сватбен ден да изглежда в очите ни като приказка! Много сме щастливи, че избрахме именно тях за организацията на сватбата ни. Получихме страхотно отношение, винаги бяха насреща за нашите въпроси. Изпълниха всяко едно наше желание и то по най-прекрасния начин, който можем да си представим. Благодарим изключително много за личното отношение, което получихме. За това, че бяхте на разположение по всяко време на денонощието! За това, че отговаряхте на всичко с усмивка. Благодарим и за това, че до последно бяхте до нас и се постарахте да се почувстваме наистина специални! И не само ние - няма да забравим прекрасните похвали и от нашите гости за вашата работа :) Без грам колебание ще ви препоръчаме на наши приятели, които решат да предприемат тази крачка! Пожелаваме ви да останете винаги така отдадени на това, което правите и да дарявате още много усмивки и незабрави емоции като нашите! :)) Сем. Борисови


Сватбена декорация Варна под наем

 

Ако сте младоженци и нямате сватбен агент не се колебайте да потърсите Сватбена агенция Prstige - аз избрах точно тази агенция и съм много доволна. Всичко беше много добре организирано ; на всичките ни въпроси имаше отговори, нямаше нищо, което да не знаят и да не могат. Благодарение на Сватбена агенция Prstige, сватбата ни беше много стилна и с много настроение, което се създаде от великолепната украса.Благодарим! Росица Радева


Сватбена декорация Варна под наем

 

Идеи за декорация на сватбено парти на плажа и осъществяването им от Сватбена и парти агенция Prestige:


" С моя съпруг решихме, да си организираме експресна сватба (по-скоро три сватби но това е друга история), защото искахме да избягаме от големите организации. Може би за много младоженци периодът на подготовка и планиране е вълнуващ и интересен, но не и за нас. Искахме да се отдадем на купонджийското си настроение и да отпразнуваме най-важното събитие в живота си, така че да отразява нас самите – влюбена и щастлива двойка, която не държи на условности. Така че си дадохме 20 дни, в които да организираме граждански брак на 1-ви юли, морска сватба във Варна на следващия ден и венчавка няколко дни след това в София. За морската си сватба избрахме бар на плажа, на който да съберем всички близки приятели. Уверявам ви, да се направи подходяща сватбена украса за бар не е никак лесна задача. Прибавете към това краткото време за организация и фактът, че булката нямаше как да пътува до Варна предварително, а младоженецът получава леки пристъпи на паника само като чуе "декорация"…. И не се подвеждайте – не държим на условности, но сме взискателни клиенти… В интернет разгледах подробно всички варненски сватбени агенции. Спрях се на две. Надявах се с някоя от тях да имам късмет и да разберат само с разговор по телефона, че искам красива декорация, която да изглежда адекватно в морски бар, да не е претрупана, но все пак да е ясно, че това е СВАТБА Единствено сватбена агенция "Престиж" разбра какво искам. Прати ми точните снимки и идеи по мейл и така, с много малко допълнителни уточнения, измислихме точно това, което ще е подходящо за нашия празник. За да бъде едно събитие наистина красиво са нужни вкус, фантазия и опит, като от агенция "Престиж" притежават всички тези качества + необходимото разбиране към настроенията и желанията на булката. С чисто сърце я препоръчвам за всеки специален повод! И да – бюджетът също отговори на очакванията ни ;)
Надя


Сватбена декорация Варна под наем

 

 

Частична организация, идеи за тематично парти, декорация на сватбеното тържество, осъществени от Сватбена и парти агенция Prestige:


" Изключително сме благодарни на Агенция Престиж, че бяха част от един от най-важните и красиви моменти в животите на едно бъдещо семейство. Всеки един детайл беше изпипан, личеше си прецизността и професионализма! Използваните услуги от агенцията надминаха и най-смелите ни очаквания ! Подкрепата се усещаше през цялото време. Насоките които получавахме ни водеха към най-правилните решения и успявахме да си изясним какво всъщност искаме, което никак не е лесна задача в такъв важен момент :) Бихме избрали Агенция Престиж и за други важни събития, които ни предстоят, тъй като доказаха, че на тях може да се разчита и нямаме никакви съмнения, че ще се справят блестящо и ще сме спокойни, че всичко ще мине по мед и масло :)"
сем.Куневи


Сватбена декорация Варна под наем

 

Частична организация, идеи за тематично парти, декорация на сватбеното тържество, осъществени от Сватбена и парти агенция Prestige:


"Благодарим за професионализма с който допринесохте за нашето тържество! Успяхте да реализирате нашите идеи по най-добрия възможен начин. Общуването с Вас се осъществяваше с лекота и получихме много ценни съвети. Резултата от вашия труд беше налице и получихме много комплименти за декорацията. Благодарим за проявенто търпение и разбиране!"
Милица и Божан ГеоргиевиСватбена декорация Варна под наем

 

 Частична организация, изготвяне на сватбена програма, сценарий, идеи за тематично парти, декорация на сватбеното тържество, осъществени от Сватбена и парти агенция Prestige:

 

"Бихме искали да изразим благодарността си към сватбена агенция Престиж за високия професионализъм, пълната подкрепа и личната ангажираност! 
Организацията беше на ниво, украсата страхотна, сватбата невероятна!
Смятаме, че сте страхотна  сватбена агенция, която знае как да превърне една сватба в приказка.
Благодарим Ви за внимателното отношение, добрата организация и проявеното търпение, направихте този миг от живота ни незабравим!
Продължавайте в същият дух, няма нужда да казваме, че ще Ви препоръчаме на всички наши близки и познати!"
Поздрави, Марто и Сиси


Сватбена декорация Варна под наем

 

Организация на събитието, идеи за декорация и осъществяването й, координация преди и в деня на сватбата, изготвяне на индивидуална програма - Сватбена и парти агенция Prestige:


"Нашата Приказна Сватба се проведе във Варна. В рамките на пет месеца съумяхме да организираме всичко и то от разтояние. Голямата заслуга за организацията и реализацията ѝ се пада на сватбена агенция Престиж. Работата с тях беше удоволствие. Всички идеи, които имахме, се реализираха на сто процента. Резултатът беше невероятен, покри всички наши очаквания, даже и повече. 
Сватбена агенция Престиж е млада агенция, но с голямо бъдеще. В нея работят хора с хъс и дълбок професионализъм, изпипват детайлите до последно. Клиентът може да очаква стопроцентова реализация на идеите си. 
Сърдечни благодарности на екипа за прекрасното ни сватбено тържество.  Невероятни сте!
Пожелаваме много успехи на цялата агенция! Благодарим ви!"
Семейство Бангиеви


Сватбена декорация под наем

 

Цялостна организация и планиране на сватбения ден, пълна координация, идеи за декорация и осъществяването й – Сватбена и парти агенция Prestige:


"Подготовката за този специален ден не беше лесна задача, но решението й не дойде от нас, а от нашата "Фея на любовта". Тази усмихната, изпълнена с вдъхновяващ ентусиазъм и безкраен запас от идеи млада жена изтърпя всичките ни капризи по време на подготовката и направи и невъзможното, за да бъде денят ни наистина специален. Няма да изпадам в подробности, като например непрекъснатите промени, които правехме и незабавната и винаги адекватна реакция от страна на "Нашата фея". Няма да описвам как още от самото начало до края тя организира събитието с непоколебим професионализъм. Още от първата ни среща "Нашата фея" ни изслушваше (Без да ни прекъсне нито веднъж!) и дискретно предлагаше допълнение към нашите идеи и ненатрапчиво споделяше своите. Не искам също да си помислям как щяхме да се справим с всички независещи от нас обстоятелства - отказали се в последния момент гости, неочаквано занижен бюджет и т.н. Всеки от тези проблеми изискваше незабавна реакция, огромно търпение и костваше много нерви и напрежение. "Нашата фея" нито веднъж не ни подведе или разочарова по някакъв начин в подобна ситуация. Положително няма да ми стигне свободното време да опиша всяка ситуация, в която ме е накарала да се чувствам уверена, че сме направили най-правилния избор на сватбен агент. Мога обаче да споделя усещането, което този млад професионалист ми вдъхваше през цялото време - при всеки нов проблем аз инстинктивно й се обаждах, а тя моментално намираше начин да ме успокои и разведри, предлагайки най-адекватното решение. Мисията на "Нашата фея" беше да ни накара да се чувстваме спокойни и сигурни за нашия сватбен ден. Тя превърна този ден в красива и запомняща се "Бяла нежност"! Дори след сватбения ден "Нашата фея" си остана все така мил, положително настроен и отзивчив професионалист! Радвам се, че попаднахме на човек като нея и с радост бих й се доверила отново!"

Искра и Любомир


Декорация под наем

 

Романтично предложение за брак – идеи за украса и подготовката й, Румяна и Николай


"Благодаря на прекрасната дама, че превърна един от най – щастливите ми мигове в незабравима приказкаааа! :*** Най – добрата агенция. Хората са префесионалисти."
Румяна Байчева

Декорация под наем