СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

Какво да имате предвид, когато избирате сватбена агенция? Част 1

Здравейте, бъдещи Младоженци и всички Вие, които отделяте малко време, за да прочетете поредната част от нашият сватбен блог – създаден да бъде от помощ на всички, на които им предстои организация и декорация на сватбеният им ден.

Днес, в продължение на предходната ни статия (Какво да имате предвид, когато избирате определена услуга или пакет от услуги, прочетете тук https://www.prestige-events.net/какво-да-имате-предвид-когато-избират/) решихме да обърнем малко по-специално внимание на услуги, които бихте могли да получите от една сватбена агенция.

Тъй като всяка агенция си има свой собствен начин на предлагане на услуги, цени за сватбени пакети и цени за декорация, тук ще говорим по-скоро за услугите като цяло. Тоест няма точни общо приети правила за предлаганите оферти, цени, услуги.

И така, когато Вие и Вашата половинка сте решили да си кажете „ДА“, да се вречето официално във вярност и любов, започвате с организацията на сватбеният ден. Някои от Вас решават от самото начало, че ще се заемат сами с организационната част – сами ще си потърсят локация, екип, ще стиковат подходящи дати, заетост и т.н. И не на последно място това означава, че Младоженците имат възможност и достатъчно време, което да отделят за намиране на подходящи услуги, посещаване на различни локации.

Други Младоженци нямат време, понякога и физическа възможност (например ако живеят в чужбина или друг град) да се заемат лично с организацията. Тогава решават да потърсят професионални услуги от сватбена агенция.

Има и трети вариант, който също е предпочитан от много от нашите Младоженци и ние специално, го предлагаме като вариант, който да бъде от помощ на бъдещите Младоженци, и това е ползването на частични услуги от Младоженците. Какво имам предвид – Младоженците поемат част от организационната част и се справят сами, но има и някои детайли по организацацията, с които решават да се заеме сватбеният им агент. Ползването на тези услуги, поне при нас от Сватбена и парти агенция Prestige, може да се осъществи по всяко време на организацията. Може да имате нужда от препоръки, съдействие при избор и ангажиране на локация, екип, допълнителни услуги още в самото начало на организацията. Тук трябва да имате предвид и стиковането на датите – избирането на най-подходящата за Вас, която едновременно с това да е съобразена и със заетостта на локацията, екипа и т.н. В следваща статия ще има и съвети как да изберете и определите дата за сватбата си.

И така, продължавам по темата с частичните услуги – при нас те могат, както споменах да се използват по всяко време и организационен етап. Дори и в началото да сте направили някои първоначални избори, понякога Ви изниква някой детайл, с който не можете да се справите. Тогава, както казваме на нашите Младоженци, винаги можете да ни потърсите. Дори и да не сте заявили предварително тази услуга, в случай, че има време и възможност да реагираме, с удоволствие бихме Ви съдействали. Не пропускайте и факта, че имаме контакти с партньори и една задача за бъдещи Младоженци може да е изключително трудоемка, а за сватбеният Ви агент това е ежеднедневна работа и една правилна комуникация и разбиране от добрият Ви сватбен агент би Ви спестила много нерви, стрес и напрежение. Да не говорим и за време.

Тези частични услуги при нас можете да заявите още в началото, когато ни потърсите, за да може съответно и да Ви ориентираме дали, и как можем да Ви помогнем.

В случай, че Ви излезе непредвидена трудност – свържете се с нас ни и я споделете. За нас, от Prestige най-важни са спокойните и доволни Младоженци, така че бихме направили всичко възможно, за да Ви помогнем. Например, имахме случай, в който Младоженците имаха уговорка за ползване на сватбен автомобил на техен близък приятел. Няколко дни преди сватбата се оказа, че колата няма да може да им бъде предоставена. Те се свързаха с нас и само след няколко часа вече имаха уговорен автомобил, и то от любимата марка на Младоженеца.

Разбира се, не винаги всичко е възможно на 100%, но е добре, когато имате възможност да разчитате на отдаден на работата си сватбен агент, който няма да си спести усилията, за да направи най-доброто за Вас.

Дотук Ви избрах вариантите за услуги, които можете да ползвате при нас. Отново уточнявам, че това не са общоприети правила и ако се интересувате от конкретна агенция и необходимо да направите запитване към нея и съответно от там да Ви дадат информация каква е тяхната практика.

Тук също е необходимо да уточня, че не всички сватбени агенции предлагат организация. Тоест има много агенции, които се занимават само с украсата на събития и не предлагат услуги по организация. Затова е добре, когато решите да търсите подходяща за Вас агенция добре да помислите от какво ще имате нужда и ако сте се ориентирали към агенция, която изпълнява само декорации, дали това ще бъде правилният избор за Вас – точно за случаите, в които може да Ви изникнат затруднения и евентуалната Ви нужда от помощ за организационната част. И, както бяхме споменали и в предходна статия – за помощ при организация имаме предвид професионално предоставена услуга. Това не са само подадени телефонни номерана колеги, посочени локации и т.н. (това също ни се случва, но не го наричаме услуга по организацията, защото една истинска услуга от професионалист включва и много информация, обобщена, селектирана правилно спрямо търсенето и желанието на бъдещите Младоженци).

Тук вече преминавам към другата част от услугите на сватбените агенции – декорацията. Става въпрос за украсата, която Вие ще имате нужда в сватбеният си ден – украса на изнесен ритуал (ако ще имате такъв), украса на сватбено тържество, сватбен букет и бутониери, както и подготовка на сватбен комплект (при нас сватбеният комплект включва детайли по избор и може да включва разнообразни такива – от ритуални чаши с гравиране и украса, до тематична книга за пожелания).

Когато се интересувате от подходяща за Вас сватбена агенция за декорация, също от началото е добре да си отговорите на някои въпроси – първо за Вас самите, а след това и за да знаете какво да търсите като детайли от декораторите.

В следващата ни статия ще обърнем внимание на тези въпроси и ще опитаме да сме максимално подробни за основните детайли, които да имате предвид. Ще обърнем внимание и на още едно направление от сватбената организация, а именно координирането от сватбен агент.

Очаквайте следващата ни статия след седмица!

Бъдещите Младоженци, които вече са си запазили датата си при нас и с които работим активно по сватбеният им ден са запознати с голяма част от посочената информация, но ще се радваме да бъдем полезни и на бъдещите Младоженци, които са съвсем в началото на организацията и все още имат нужда от първоначални ориентири. Надявам се да сме успели да Ви помогнем!

a
a