СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

Какво да имате предвид, когато избирате сватбена агенция? Част 3

Какво да имате предвид, когато избирате сватбена агенция? Част 3

Здравейте, бъдещи Младоженци!

Продължавам да Ви запознавам с темата от предходните две части на сватбеният ни блог, а именно – нашите съвети „Какво да имате предвид, когато избирате сватбена агенция“

Темата е много обширна и определено заслужава Вашето голямо внимание и отделено време, така че продължаваме и днес.

В предходната част стигнахме до това какво е би било добре да имате предвид, когато избирате агенция за реализиране на декорация за Вашият сватбен ден.

Ето и някои от тях:

  •  Информирайте се какво предлага агенцията, към която сте се насочили
  • До колко набора от услуги запълва Вашите очаквания – не се притеснявайте да имате очаквания, това не Ви прави претенциозни!
  • Агенцията предлага ли освен декорация, също и организация (за всеки случай, ако в хода на организация имате затруднения е добре да имате агент, към който да се обърнете – помислете до колко е важно специално за Вас и това)
  • Ако агенцията предлага организация, има ли възможност да Ви предложи последващи услуги, дори и в началото да не сте заявили такива
  • До колко декора, с който разполага агенцията се актуализира;
  • Попитайте и за визията на декора – ще разберете до колко агента/декоратор държи на запазеният вид на декора, макар и да го ползвате под наем е задължително да има безупречен вид;
  • Относно декорацията с цветя – попитайте за вида на цветята, които Ви интересуват;
  • Сватбени комплекти и аксесоари – можете ли да ги получите от агенцията, или е необходимо да отделяте специално от времето си, за да търсите от други места различни дребни аксесоари;
  • До колко сватбените комплекти и аксесоари се изпълняват с обща визия – ние подготвяме всички комплекти и елементи специално за всяко събитие, като за това нямаме допълнителна тарифа. Нашата философия е, че така както различни сте Вие – всяка двойка Младоженци, така и индивидуално трябва да се подготви всичко за Вашето събитие – от кутията за пликове, до гравираният химикал за записване на пожелания от гостите.

Продължавам нататък с другите важни детайли при избора Ви.

Тук малко ще се отдалеча от реалната декорация и организиране. Ще отделя внимание на сватбеният агент/декоратор, с който се свързвате. Никак не е малко значението на неговото отношение към Вас и Вашето събитие. Помислете дали отношението му към Вас, подхода към цялото събитие и мотивацията му за подготовка на деня Ви допада. В случай, че насреща виждате агент/декоратор, който не Ви слуша внимателно, не обръща внимание на желанията Ви, не помни и не си записва информация за събитието Ви, очаква само Вие да го търсите – помислете дали Ви удовлетворява точно това отношение.

За нас процесите по организация и/или декорация на едно събитие са много важни и имат много етапи, които трябва да се следват внимателно. Опитът ни показва, че е добре всеки детайл да се уговори своевременно. Има детайли, за който не трябва да се бърза, но има и такива, които определено е добре да уточните на определен етап от организацията/уточнение на декорацията. Добрият сватбен агент следва да е запознат с тези етапи и да Ви съветва по най-добрият за Вас начин. Това е и една от идеите да използвате професионалните услуги на един добър сватбен агент – да получите от него помощ и улеснение. За нас най-важни са бъдещите Младоженци и удовлетворяване на Вашите желание по възможно най-добрият начин!

И да, има моменти, в които Вие не сте достатъчно запознати, искате неща, които не са удачни или подходящи и на нас, като сватбени агенти ни се налага да Ви насочим към по-подходящи варианти и алтернативи.

Продължавам с темата за декорацията. Добре е да попитате агента/декоратор, към който сте се насочили, дали подготвя декорация само по подобие на портфолиото, което вече има, или има възможност да се подготвя и други идеи по Ваше желание. Всяка година модните тенденции се променят и дори и да не държите на най-модерната сватба по последен писък на модата, е важно сватбата Ви да изглежда съвременна. Важно е до колко човека, с когото ще работите държи на актуалните визии, на новите идеи, до колко е склонен да опитва и подготвя новости, а защо не и някоя Ваша щура хрумка. И отново стигаме до бюджета. Добре е да помислите какво е най-доброто, което може да се подготви спрямо бюджета Ви.

Имайте предвид, че бюджет, който за някой е висок, за друг може да е недостатъчен и обратното. Декорацията и „златната среда“ на бюджета е нещо много субективно, но е важно, след като се зададат определени ориентири, Вашият агент/декоратор да Ви предложи най-оптималните варианти за декорация.

Друго, което обсъждаме с нашите Младоженци е това на кои от детайлите държите повече, и на кои – по-малко. Веднага Ви казвам какво имам предвид – всички имате идея да се получи много красиво! Имате си и някаква идея за цветове, цветя или нещо друго.. дори и да нямате конкретна представа за визия, все отнякъде започваме с идеите. (Добрият сватбен агент/декоратор знае какви въпроси да Ви зададе, за да се ориентира и той/тя, и Вие също).

Но тук имам предвид детайли, за които сте склонни да заложите по-голяма част от бюджета си, такива, за които да отделите по-малка част и дори такива, които изобщо да не са част от избраната декорация. Помислете и за тези детайли, когато обмисляте общата визия.

И така, надявам се да сме Ви били полезни и с тази информация и поредна част от сватбеният ни блог.

Очаквайте следващите етапи, които Ви предстоят по време на организацията до и на сватбеният ден.

Мечтайте, подготвяйте и организирайте!

А в случай, че сте ни припознали като подходящият за Вас сватбен агент/декоратор – не се колебайте да се свържете с нас, за да получите лични впечатления и необходимата Ви информация! Записванията за сватбен сезон 2022 започнаха!

a
a