СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

Какво да имате предвид, когато избирате сватбена агенция? Част 2

Здравейте, бъдещи Младоженци!

Тази седмица публикувам сватбеното Ви четиво в началото на седмицата – вярвам, че ще намерите време да прочетете статията – чете се бързо и лесно, но пък заедно с това се надявам и тази част да Ви бъде много полезна при организацията на мечтаният сватбен ден!

И така, в продължение на предходната част от блога (https://www.prestige-events.net/какво-да-имате-предвид-когато-избират-2/), днес ще продължа с разяснениеята на тема какво да имате предвид, когато избирате сватбена агенция. Темата е много обширна и имам много информация, която да Ви споделя, затова и отделям темата в последователни части.

В предходната статия Ви запознах с видовете услуги, които бихте могли да използвате от една агенция. Всяка агенция определя индивидуално предлаганите услуги, но Ви изложих по-пълен набор от услуги, както и какво да имате предвид още в началото, когато правите запитване и избор на агенция. В общи линии се водих от пълният набор от услуги, които предлагаме и ние от Prestige Weddings&Events – организация, индивидуални идеи и подготвена декорация, координиране (прочети повече тук https://www.prestige-events.net/weddings/ ) Стигнахме до услугите по декорация. И както Ви бях писала – от началото е добре да си отговорите на някои въпроси – първо за Вас самите, а след това и за да знаете какво да търсите като детайли от декораторите.

Ще започна с Вашата идея за сватбата. И тук нямам предвид конкретна визия за сватбеното Ви тържество – едва ли има Младоженците, които са абсолютно наясно с абсолютно всички детайли и варианти за декорация още от самото начало. Затова и ние специално нямаме такива очаквания от нашите бъдещи Младоженци. По-скоро имам предвид Вашето усещане за тема, цветова гама, за това до колко искате декорацията на сватбата Ви да бъде изпипана и изпълнена до последният детайл.

Ще Ви кажа какво имам предвид – дали Вие искате професионално изготвена декорация от А до Я – винаги, когато подготвяме цялостна декорация това си личи, защото декорацията има цялостна визия и всички детайли, декор и цветя са съчетани. Имам предвид правилни съчетания – както големи такива – като например подходящи текстили и материи, спрямо темата и очаваният резултат, така и съвсем малки и дребни детайлчета, като например малките ленти, които ще използваме за декорация на сватбената кутия за пликове и пожелания – когато изпълняваме цялостна визия и декорация за сватба имаме предвид и най-малкият детайл така, че да се съчетае с всички останали.

И тук е момента да спомена, че за всяко събитите ние подготвяме индивидуално подготвени варианти за декорация – както за цялата визия на сватбата, така и ръчно декорирани и персонално изработени детайли.

Друг важен детайл, който трябва да имате при избора на агенция е и до каква степен предлагат освен цялостна декорация, също и сватбени сетове и аксесоари, които на Вас ще Ви трябват. Например могат ли да Ви предложат ритуални чаши, декорация на сватбено шампанско, кутия за пожелания и т.н., или е необходимо Вие отделно да се ангажирате с тях и да се наемете с търсене на подходящи. Това допълнително търсене, добре е да имате предвид, би Ви отнело доста време, проучвания, уточнение, посещения в различни магазинчета и ателиета. Добре е да предвидите кой от двата варианта би бил удачен за Вас и Вашата нагласа.

Връщам се отново на цялостната визия на декорацията – една съвременна сватба, без значение дали е с огромен бюджет или по-скромен такъв, трябва да бъде издържана – стилово, с внимание към детайлите и правилно съчетание на цветове, материи и цветя. Важен фактор при определянето на агенция за декорация е до колко декораторите държат на това – можете да се ориентирате по портфолиото им. Например при нас, Вие ще разгледате снимки от предходни години – тенденциите се менят през всеки следващ сезон, но вярвам, ще забележите изпълнението в обща визия, съчетанието между цветовете и правилно съчетан тематичен декор. Попитайте Вашият декоратор до колко е обновил декора си и следи за сватбените тенденции. И това съвсем не означава, че сте прекалено претенциозни. Ако някой Ви погледна прекалено учудено от подобни въпроси, значи това със сигурност не е правилният за Вас декоратор.

Следенето на актуалните модни тенденции, обновяването на декора, предлагането на различни съчетания от цветове, цветя и декор е част от професионално предлаганите услуги за декорация и е важно за постигането на красива сватбена визия. И не свързвайте това на всяка цена с бюджета – не е задължително да имате огромен бюджет за постигане на съвременна визия. Необходим Ви е опитен сватбен агент-декоратор, който знае какво оптимално предложение да Ви направи – визия-бюджет-вашите очаквания така, че да не правите компромис със старомодна визия и занемарен декор.

Имайте предвид, че Вие ще използвате почти всичко за декорацията под наем (например при нас това е с изключение на аранжировките от естествени цветя, сватбените сетове и др.), но според нас от голямо значение за една себеуважаваща работата си агенция е предлагането на качествен и добре запазен декор. Преглеждаме декора в какъв вид е непрекъснато – и след всяко събитие, и преди използването за следващ ивент – за да се уверим, че Вие и гостите Ви ще се наслаждавате на една красива визия, постигната с декор със запазен вид, а не декор, който си личи, че е използван многократно, не е поддържан и е с нарушена цялост.

Цялостната визия на декорацията включва освен декор, също и цветя. Добре е да помислите и дали бихте искали декорация с естествени или изкуствени цветя. От известно време ние, от Prestige предлагаме декорация с изкуствени декоративни цветя, като цветните аранжировки подготвяме спрямо всяко събитие – различни аранжировки, различни цветови оформления и комбинации. Цветята, с които работим са много красиви и добре изглеждащи, а в следващата статия ще обърнем повече внимание и на тях – цветните аранжировки, както от естествени, така и от декоративни цветя.

Вярвам, че сте прочели статията на един дъх и сме Ви били полезни с нея.

И понеже идеята на блога е за кратки и леко четящи се полезни статии, очаквайте следващата седмица продължението по тази толкова обширна и едновременно важна тема!

Поздрави от нас и до скоро! 😊

*А междувременно, ако имате нужда от нашите услуги – потърсете ни! Освен да пишем, обичаме и да слушаме внимателно! С удоволствие ще си поговорим и ще обсъдим желанията и мечтите Ви за прекрасен сватбен ден!

a
a