СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

Помощ! избираме екип за сватбеният ни ден!

Ето я и третата ни публикация по темата „Планираме сватба през 2021“

В предходните ни статии Ви насочихме относно избора Ви на дата, локация и кога да потърсим услугите на сватбена агенция.

Сега, е време да помислим и за основната част от екипа, който ще работи за Вас в денят на събитието. Какво имам предвид – това може да бъдат фотограф, видеограф, водещ и диджей, сватбен агент и декоратор. По-нататък ще  обсъдим възможността и за допълнителен екип, който да се погрижи и да допълни атмосферата и доброто настроение, но сега ще обърнем внимание първо на основният екип.

Какво да направите, преди да се свържете с тях за запитване – разгледайте портфолиото им!

Изключително важно е да се запознаете с работата на всеки един, от който се интересувате. Без значение дали е по препоръка, или случайно сте попаднали на конкретният професионалист, вижте какво е реализирал до момента. Важно е, когато избирате, да Ви допада стила, който има, а защо не и да прочетете няколко реда за него и/или екипа. Доста често, в представянията си, има кратко ревю и за екипите или конкретният професионалист.

Относно портфолиото, което ще разгледате и всички снимки, които ще видите – много важно е да не си помислите, че Вие ще получите абсолютно същото – например при портфолиото на един фотограф – Вие няма как да получите абсюлютно същите снимки, дори и да се снимате на същата локация например. Защо? Защото всеки от Вас има различно излъчване, поза пред обектива, в деня може да има различни метеорологични условия и т.н.

Например ние, като сватбена агенция, НЕ предлагаме каталог с цялостно решение на сватбеният дизайн. За всяко тържество се подготвят различни варианти, които зависят от толкова много неща, като например атмосферата, стила и цветовото решение на локацията, различни детайли спрямо конкретното събитие, но на първо място – желанието на Младоженците.

Така добрият фотограф например, би избрал подходящите варианти за Вас за снимки, дори и да сте на локация, от която многократно сте разглеждали снимки на Младоженци.

По същият начин е и с избора Ви на водещ и диджей – запознайте се с хората, поговорете си и ще усетите маниера, изразяването, до колко са запознати и дали имат необходимото Ви професионално ниво, и най-важното – дали предлагат услугата по начина, по който Вие очаквате да я получите. Всеки си има свой стил, атмосфера, която създава – сверете предложението с очакванията и ще разберете дали това е Вашият човек. Ако съответният колега грабне вниманието Ви, моят съвет е да не губите време и да го ангажирате. При организацията на сватбеният ден е много важно да действате организирано и да бъдете практични. В случай, че на момента оставате впечатлени от конкретен човек/фирма, не си създавайте допълнителна работа и не губете ценното си време за по-нататъшни „проучвания“.

Разбира се, не пропускам и други детайли, с които да се съобразите при избора си – ценова листа, допълнителни условия, овъртайм/допълнителни разходи и т.н. Кога вече се ориентирате относно ценовите варианти и към коио бихте се насочили Вие, не се „загубвайте“ в десетки предложения и хора, с които сте се свързали. Разбира се, ако не сте сигурни, попитайте на няколко места, но „проучване“ сред всички от конкретна област само би ви объркало тотално. А все пак не е добре да започвате организацията си с една голяма каша от оферти, от които незнаете откъде да започнете да разглеждате.

Искането на колкото се може повече оферти няма да Ви насочи към най-добрите за Вас, напротив, по-скоро ще Ви обърка.

Надявам се да сме Ви били полезни с настоящата статия!

Очаквайте и следващата, която отново ще бъде насочен към всички бъдещи Младоженци, които планират сватба през 2021!

Харесайте нашата фейсбук страница или следете за нови публикации в нашият сайт

a
a