СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

ПЛАНИРАТЕ ЛИ СВАТБА ПРЕЗ 2021Г?

Планирате ли сватба през 2021г?

Тази статия е за всички Вас, които планират мечтаният сватбен ден да бъде през настоящият сватбен сезон. Имаме много какво да Ви разкажем относно организацията, която Ви предстои да подготвите. И тъй като, това е едва първата ни статия, можете да следите фейсбук страницата ни и сайта, където ще правим публикациите. Всички те ще бъдат в помощ по различни въпроси, които вълнуват бъдещите Младоженци.

И така, днес мислим да започнем с първи стъпки – какво да направим, след като сме взели решение, че искаме СВАТБА! Доста от Вас се чувстват объркани, незнаят от къде да започнат и към кого да се обърнат.

Ето и първият важен, много важен детайл – трябва да имате първоначален план и идея за действие. Какво имам предвид – като за начало започнете със записките. Записвайте всяка своя идея, мечта, мисъл която Ви минава през ум.

При организирането на сватбеният ден, има два варианта, от които да започнете – първо да си изберете конкретна дата, а след това да съобразите локация, екип за сватбеният ден и всички други детайли, или да се спрете на няколко дати, например да си изберете месец, в който бихте искали да бъде тържеството.

Ако изберете първоначално конкретна дата, твърде вероятно е да имате по-ограничен избор, заради вече заети локации. Добър вариант е, да си дадете възможност за няколко варианта за дата, а след това, спрямо свободните локации (и екип) да конкретизирате.

Ако държите да наемете определен професионалист от екипа за сватбеният Ви ден, непременно се свържете и с него, за да съгласувате датите, преди да сте уточнили на 100%. Например, ако държите на конкретен фотограф, видеограф, водещ и диджей, или сватбен агент и декоратор със сигурност да поеме събитието Ви, попитайте кои са свободните дати при него/нея.

За пример мога да Ви дам нашите услуги. Има двойки, които твърдо са решили, че искат ние да поемем събитието им. Доста често, обикновено по препоръка от приятели, бъдещите Младоженци идват при нас твърдо решили да ни наемат. Така заедно обмисляме кои дати ще бъдат удачни така, че да са удачни и за тях, и да са свободни към момента и при нас. В случай, че те вече са напреднали с организацията, е възможно датата при нас да е заета и да нямаме възможност за поемане на повече събития. Така, че действайте навреме и много организирано, за да не се налага да се примирите с „едиственият, който е свободен“.

И така, в следващите статии ще Ви разкрием малки тайни по различни въпроси по организацията, коорднирането на сватбеният ден, и не на последно място – декорацията! Декорацията, която прави денят Ви още по-вълшебен, незабравим и кара всички да се усмихват!

Очаквайте следващият път и следващите „стъпки“, които Ви предстоят да направите. А в случай, че вече сте напреднали и тези детайли сте ги минали, не пречи да си „сверите“ часовника с нашите публикации. Дали не сте пропуснали някой детайл, или да си кажете – ето, това го направихме!

Благодарим Ви, че прочетохте тези редове,

Можете да се свържете с нас,

До скоро!

a
a