СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

a

С какво се занимава Сватбена и парти агенция Prestige

Ето и няколко думи (освен всички снимки, които можете да разгледате в Портфолиото ни, както и изброените част от услуги) за това какво правим ние и какво реално може да Ви предложи сватбена агенция Престиж.

Ние се занимаваме с организация на събития – сватбени тържества, изнесени ритуали, всички съпътсващи сватбеният ден и подготовка услуги. Освен сватби, ние подготвяме и рождени дни – детски и за възрастни, кръщенета, юбилей, абитуриентски балове и други празнични събития.

Предлагаме както цялостна организация на сватби и събития, така и частична – това се определя от желанието на Младоженците и от това, което те искат да получат. Много често Младоженците нямат представа какво точно ги очаква по подготовката, нямат необходимото време и ни се доверяват на нас – ние се занимаваме с цялата организация на събитието, като по този начин (както ще кажат и всички наши Младоженци) им спестяваме много време, лутане в неизвестното, много нерви, обяснения, средства… а резултата е доволни и спокойни Младоженци в сватбеният ден!

Освен организация, ние реализираме и декорация на събития, в това число и сватбена декорация! При нас можете да си поръчате от комплект сватбени чаши до декорация на изнесен ритуал и тематична индивидуална украса за тържеството.

И не на последно място – координация на събития! Изключително важно за една прекрасна сватба е правилното и точно координиране на сватбеният ден. Добре е да се знае, че важна е както подготовката на събитието преди денят, така и в самият ден. За да бъде денят Ви наистина специален, да сте спокойни, да сте уверени и да не се безпокоите за малки и големи детайли в денят – сватбена и парти агенция Prestige.

Сватбен агент за Варна и Добрич

За какво ще Ви съдействаме – избирате Вие!

сватба варна

Защо да изберете точно Сватбена и парти агенция Prestige и кои сме ние

От нас като сватбен агент, Младоженците получават много лично отношение и внимание. За нас е важно да Ви дадем това, от което реално имате нужда, без значение дали е услуги или само декорация. Винаги подготвяме декорациите индивидуално, съобразени с личните предпочитания на Младоженците. В комбинация с нашият усет и идеи, подготвяме и реализираме индивидуален стил и усещане.

Всички наши сватбени тържества са различни, доста от тях и тематични. Всички елементи, които подготвяме специално за всяка двойка е според тейните очаквания.

Не се притеснявайте, ако нямате идея как да изглежда тържестовото Ви – с наша помощ заедно ще обмислим подходящи варианти, ще Ви запознаем с ценови вариации, възможни комбинации и др. така, че да постигнем максимално добър ефект.

Всички наши декорации са подчинени на една обща тема/цветова комбинация/конкретни детайли. Съобразяваме всички възможни елементи и ги подготвяме за всяко събитие по отделно.

a

Какво означава индивидуален дизайн

Когато декорацията на едно сватбено тържество или друго събитие е изготвена в една обща линия, стил и елементи, това си личи! Ние държим на всички детайли, тъй като те са особено важни за цялата визия.

За всички наши Младоженци подготвяме индивидуален дизайн на печатни елементи – покани, тейбъл картички, номера/имена за маси, менюта за гостите, подаръчета. Ръчно и индивидуално подготвяме и декорация за сватбени чаши, шампанско, ритуални свещи и всички останали елементи, които са необходими за сватбеният ден.

a
a