СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

a
сватбена агенция варна

Румяна Байчева

@

"Благодаря на прекрасната дама, че превърна един от най – щастливите ми мигове в незабравима приказкаааа! :*** Най – добрата агенция. Хората са префесионалисти."

сватбена агенция варна

Искра & Любомир

@

"Подготовката за този специален ден не беше лесна задача, но решението й не дойде от нас, а от нашата "Фея на любовта". Тази усмихната, изпълнена с вдъхновяващ ентусиазъм и безкраен запас от идеи млада жена изтърпя всичките ни капризи по време на подготовката и направи и невъзможното, за да бъде денят ни наистина специален. Няма да изпадам в подробности, като например непрекъснатите промени, които правехме и незабавната и винаги адекватна реакция от страна на "Нашата фея". Няма да описвам как още от самото начало до края тя организира събитието с непоколебим професионализъм. Още от първата ни среща "Нашата фея" ни изслушваше (Без да ни прекъсне нито веднъж!) и дискретно предлагаше допълнение към нашите идеи и ненатрапчиво споделяше своите. Не искам също да си помислям как щяхме да се справим с всички независещи от нас обстоятелства - отказали се в последния момент гости, неочаквано занижен бюджет и т.н. Всеки от тези проблеми изискваше незабавна реакция, огромно търпение и костваше много нерви и напрежение. "Нашата фея" нито веднъж не ни подведе или разочарова по някакъв начин в подобна ситуация. Положително няма да ми стигне свободното време да опиша всяка ситуация, в която ме е накарала да се чувствам уверена, че сме направили най-правилния избор на сватбен агент. Мога обаче да споделя усещането, което този млад професионалист ми вдъхваше през цялото време - при всеки нов проблем аз инстинктивно й се обаждах, а тя моментално намираше начин да ме успокои и разведри, предлагайки най-адекватното решение. Мисията на "Нашата фея" беше да ни накара да се чувстваме спокойни и сигурни за нашия сватбен ден. Тя превърна този ден в красива и запомняща се "Бяла нежност"! Дори след сватбения ден "Нашата фея" си остана все така мил, положително настроен и отзивчив професионалист! Радвам се, че попаднахме на човек като нея и с радост бих й се доверила отново!"

сватбена агенция варна

Андреана & Стефан

Семейство Бангиеви

"Нашата Приказна Сватба се проведе във Варна. В рамките на пет месеца съумяхме да организираме всичко и то от разтояние. Голямата заслуга за организацията и реализацията ѝ се пада на сватбена агенция Престиж. Работата с тях беше удоволствие. Всички идеи, които имахме, се реализираха на сто процента. Резултатът беше невероятен, покри всички наши очаквания, даже и повече. Сватбена агенция Престиж е млада агенция, но с голямо бъдеще. В нея работят хора с хъс и дълбок професионализъм, изпипват детайлите до последно. Клиентът може да очаква стопроцентова реализация на идеите си. Сърдечни благодарности на екипа за прекрасното ни сватбено тържество. Невероятни сте! Пожелаваме много успехи на цялата агенция! Благодарим ви!"

сватбена агенция варна

Милица & Божан

Семейство Георгиеви

"Благодарим за професионализма с който допринесохте за нашето тържество! Успяхте да реализирате нашите идеи по най-добрия възможен начин. Общуването с Вас се осъществяваше с лекота и получихме много ценни съвети. Резултата от вашия труд беше налице и получихме много комплименти за декорацията. Благодарим за проявенoто търпение и разбиране!"

сватбена агенция варна

Ива & Стоян

Семейство Куневи

" Изключително сме благодарни на Агенция Престиж, че бяха част от един от най-важните и красиви моменти в животите на едно бъдещо семейство. Всеки един детайл беше изпипан, личеше си прецизността и професионализма! Използваните услуги от агенцията надминаха и най-смелите ни очаквания ! Подкрепата се усещаше през цялото време. Насоките които получавахме ни водеха към най-правилните решения и успявахме да си изясним какво всъщност искаме, което никак не е лесна задача в такъв важен момент 🙂 Бихме избрали Агенция Престиж и за други важни събития, които ни предстоят, тъй като доказаха, че на тях може да се разчита и нямаме никакви съмнения, че ще се справят блестящо и ще сме спокойни, че всичко ще мине по мед и масло :)"

сватбена агенция варна

Андреа & Явор

Семейство Тотеви

Благодарим за пожеланията, както и за прекрасната украса, която подготвихте! Всичко беше супер, дори надмина очакванията ни - пожелаваме ви още много доволни клиенти от чудесната ви работа!

сватбена агенция варна

Станимира & Мартин

Семейство Шипкалиеви

"Бихме искали да изразим благодарността си към сватбена агенция Престиж за високия професионализъм, пълната подкрепа и личната ангажираност! Организацията беше на ниво, украсата страхотна, сватбата невероятна! Смятаме, че сте страхотна сватбена агенция, която знае как да превърне една сватба в приказка. Благодарим Ви за внимателното отношение, добрата организация и проявеното търпение, направихте този миг от живота ни незабравим! Продължавайте в същият дух, няма нужда да казваме, че ще Ви препоръчаме на всички наши близки и познати!"

сватбена агенция варна

Надя & Мартин

@

Когато започнахме да организираме сватбата си, попитахмe приятели, която наскоро се бяха оженили, дали са доволни от тяхната агенция. Отговорът беше "да", без грам колебание. По същия начин, без грам колебание, бихме препоръчали агенция Престиж на всеки. Освен, че те самите са много добри професионалисти, по тяхна препоръка избрахме и екипа, който работеше по сватба ни – видеооператор, фотограф, водещ и ди джей. Отанахме изключително доволни от всички – както ние, така и нашите гости. Въпреки, че организирахме сватбата си от разстояние, всичко се случваше с лекота и в точното време. Бяхме уведомявани на всеки един етап какво още остава да се организира, колко време би отнело, колко би струвало и изобщо всеки един детайл, който би ни интересувал. Благодарим на агенция Престиж за личното отношение, което превърна нашето сватбено тържество в уникално събитие, което еднозначно казваше: да, това сме ние! За страхотните идеи за облика на сватбата и за още по-страхотното им изпълнение - не един гост ни каза, че това е най-красивата сватба, на която е присъствал. За това че винаги бяха насреща по всяко време и по всеки един канал на комуникация. Най-искрено ви пожелаваме много успехи и попътен вятър! P.S. Не един човек ми каза - ама ти си много спокойна, как така не си луднала, всяка булка лудва 🙂 А аз казах - е за какво има да лудвам, нашата агенция се грижи за всичко. Та това е другото нещо, за което искам да ти благодааря - че не усетих грам напрежение покрай организацията на сватбата, бях изключително спокойна от първия до последния момент. Благодаря ти !“

сватбена агенция варна

Росица Радева

@

Ако сте младоженци и нямате сватбен агент не се колебайте да потърсите Сватбена агенция Prstige - аз избрах точно тази агенция и съм много доволна. Всичко беше много добре организирано ; на всичките ни въпроси имаше отговори, нямаше нищо, което да не знаят и да не могат. Благодарение на Сватбена агенция Prstige, сватбата ни беше много стилна и с много настроение, което се създаде от великолепната украса.Благодарим!

сватбена агенция варна

Руми & Косьо

@

Страхотни!!! Индивидуално отношение, усет към детайлите, професионализъм...и най-важното - отношение. Силно препоръчвам!!! 🙂

сватбена агенция варна

Калина & Даниел

@

"Подготовката за този специален ден не беше лесна задача, но решението й не дойде от нас, а от нашата "Фея на любовта". Тази усмихната, изпълнена с вдъхновяващ ентусиазъм и безкраен запас от идеи млада жена изтърпя всичките ни капризи по време на подготовката и направи и невъзможното, за да бъде денят ни наистина специален. Няма да изпадам в подробности, като например непрекъснатите промени, които правехме и незабавната и винаги адекватна реакция от страна на "Нашата фея". Няма да описвам как още от самото начало до края тя организира събитието с непоколебим професионализъм. Още от първата ни среща "Нашата фея" ни изслушваше (Без да ни прекъсне нито веднъж!) и дискретно предлагаше допълнение към нашите идеи и ненатрапчиво споделяше своите. Не искам също да си помислям как щяхме да се справим с всички независещи от нас обстоятелства - отказали се в последния момент гости, неочаквано занижен бюджет и т.н. Всеки от тези проблеми изискваше незабавна реакция, огромно търпение и костваше много нерви и напрежение. "Нашата фея" нито веднъж не ни подведе или разочарова по някакъв начин в подобна ситуация. Положително няма да ми стигне свободното време да опиша всяка ситуация, в която ме е накарала да се чувствам уверена, че сме направили най-правилния избор на сватбен агент. Мога обаче да споделя усещането, което този млад професионалист ми вдъхваше през цялото време - при всеки нов проблем аз инстинктивно й се обаждах, а тя моментално намираше начин да ме успокои и разведри, предлагайки най-адекватното решение. Мисията на "Нашата фея" беше да ни накара да се чувстваме спокойни и сигурни за нашия сватбен ден. Тя превърна този ден в красива и запомняща се "Бяла нежност"! Дори след сватбения ден "Нашата фея" си остана все така мил, положително настроен и отзивчив професионалист! Радвам се, че попаднахме на човек като нея и с радост бих й се доверила отново!" Искра и Любомир "Благодаря на прекрасната дама, че превърна един от най – щастливите ми мигове в незабравима приказкаааа! :*** Най – добрата агенция. Хората са префесионалисти." Румяна Байчева Благодарим за пожеланията, както и за прекрасната украса, която подготвихте! Всичко беше супер, дори надмина очакванията ни - пожелаваме ви още много доволни клиенти от чудесната ви работа! Андреа & Явор Семейство Тотеви - горската Много благодарим за красивата украса и цялостно изпълнение. Жишомира & Васил Димитрови – корал "Когато със съпругът ми решихме да се оженим, не бяхме ходили много по сватби и нямахме никаква идея с какво се захващаме 🙂 Сблъскахме се с 2-3 агенции, при които единственото което чухме бяха критики и начумерени физиономии, защото не бяхме много наясно с нуждите за една сватба. Още при първата ни среща с Агенция Престиж останахме изключително очаровани. Срещна ни една много лъчезарна и усмихната млада жена, която с абсолютен професионализъм и желязно спокойствие изтърпя нашето невежество на тема сватби и ни обясни в детайли какво е нужно за такова събитие. След тази среща последваха няколко месеци, в които тя се съобрази и уважи всички наши капризи и претенции, за да създаде мечтаната за нас сватба. Престиж, подготвиха за нашето празнество уникално красива декорация, намериха перфектния водещ и DJ, и координира цялото събитие със изключителен професионализъм и усмивка цялото събитие. Думите са малко за да опишат, колко добре се справиха тези хора в организацията на нашия сватбен ден. Щастлива съм, че избрахме тази агенция. Те създадоха един незабравим за нас ден, и най-сърдечно ги препоръчвам на всеки."

сватбена агенция варна

Живомира & Васил

Семейство Димитрови

Много благодарим за красивата украса и цялостно изпълнение.

сватбена агенция варна

Петя & Ангел

Семейство Димитрови

Когато започнахме да организираме сватбата си, попитахмe приятели, която наскоро се бяха оженили, дали са доволни от тяхната агенция. Отговорът беше "да", без грам колебание. По същия начин, без грам колебание, бихме препоръчали агенция Престиж на всеки. Освен, че те самите са много добри професионалисти, по тяхна препоръка избрахме и екипа, който работеше по сватба ни – видеооператор, фотограф, водещ и ди джей. Отанахме изключително доволни от всички – както ние, така и нашите гости. Въпреки, че организирахме сватбата си от разстояние, всичко се случваше с лекота и в точното време. Бяхме уведомявани на всеки един етап какво още остава да се организира, колко време би отнело, колко би струвало и изобщо всеки един детайл, който би ни интересувал. Благодарим на агенция Престиж за личното отношение, което превърна нашето сватбено тържество в уникално събитие, което еднозначно казваше: да, това сме ние! За страхотните идеи за облика на сватбата и за още по-страхотното им изпълнение - не един гост ни каза, че това е най-красивата сватба, на която е присъствал. За това че винаги бяха насреща по всяко време и по всеки един канал на комуникация. Най-искрено ви пожелаваме много успехи и попътен вятър! P.S. Не един човек ми каза - ама ти си много спокойна, как така не си луднала, всяка булка лудва 🙂 А аз казах - е за какво има да лудвам, нашата агенция се грижи за всичко. Та това е другото нещо, за което искам да ти благодааря - че не усетих грам напрежение покрай организацията на сватбата, бях изключително спокойна от първия до последния момент. Благодаря ти !“

a
a