СВАТБЕНА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ ПРЕСТИЖ

Промоции

Ангажирайте ни до края на

2020 г. и се възползвайте

от 10% отстъпка!

Ние ще ви запознаем с

най новите сватбени тенденции.

кога да потърся услугите на сватбена агенция

В първата част на нашият сватбен блог стартирахме с първоначална насока за всички, които планират сватба през настоящата година. Обсъдихме какво е добре да направите в самото начало на организацията.

В тази част, ще Ви запознаем с някои от основните детайли, които е добре да знаете към този етап, а именно – кога да потърся услугите на сватбена агенция?

За някои от Младоженците, това е първата стъпка – веднага след като решат да сключат брак и да подготвят сватба. Младоженците идват при нас още когато са само с идеята за подготовка за сватбен ден. Без да знаят, или да са уточнили каквито и да било други подробности. В този момент, ние бихме могли да се включим с услуги по организацията – цялостна или частична – по избор и желание на бъдещите Младоженци. И разбира се, да помогнем със съвети и помощ, включително и подкрепа – да оправим объркването, суматохата, която е в главите на много от двойките, да Ви насочим.

Други Младоженци започват с организацията сами, но се колебаят по кое време и на кой етап да се обърнат към сватбена агенция.

В настоящите редове ще получите ориентири за това какво бихте могли да получите като услуги от нашата сватбена агенция. Добре е да уточним още в самото начало, че всяка агенция и респективно сватбени агенти сами определят възможностите и съответно услугите, които могат да предложат на Младоженците. Съответно Младоженците, още в самото начало, когато се информират за конкретната сватбена агенция, е добре да си преценят дали ще се задоволят с предложеният набор услуги, ако те са частични, или ще изберат агенция, която предлага пълна гама от услуги, необходими за организацията и декорацията за сватбеният ден.

И така, конкретно за Сватбена и парти агенция Prestige – ние можем да ви предложим пълен набор от услуги, които ще Ви трябват за реализирането на един прекрасен сватбен ден.

А именно, ако трябва да ви запознаем най-кратко с услугите на Сватбена и парти агенция Prestige, бихме обобщили така:

  • Организация на събитието – тук е добре да се направи разграничение между организацията на една сватба или събитие и декорацията на същото. Организацията представлява набор от услуги, които ще Ви бъдат необходими – като например предложения за подходяща локация спрямо Вашите очаквания и представи, подходящ водещ и диджей, предложения за фотограф и видеооператор с портфолио, което би Ви допаднало и т.н. Специално при нас, Сватбена и парти агенция Prestige можете да използвате услуги както по основната част на организацията, от началото на планирането, през цялата организация, изготвяне на индивидуални идеи за декорация и тематични сватби, до услуги като поръчка на сватбена торта, наемане на сватбен автомобил и други. Подготвяме индивидуални пакети с услуги – изцяло спрямо желанията на Младоженците, без допълнителни утежняващи и ненужни услуги!
  • На второ място, Сватбена и парти агенция Prestige предлага декорация на събития – тук вече става въпрос за самият декор, който ще Ви бъде необходим в самият сватбен ден. Добре е да поясним за всички „начинаещи“ в организацията, че голяма част от необходимият декор, който ще се използва отдаваме под наем. Тоест, излиза Ви доста по-евтино да си наемете декора при нас, а не да тръгнете сами да търсите нещо подходящо, вероятността само да си загубите времето и нервите е голяма… (Тук отварям една скоба, за да не пропусна и други важни уточнения за декора – получавате го в отличен вид, поддържан, без да е необходимо Вие да се ангажирате с него – единствената ви грижа е след събитието да си го получим цял и невредим. Тук обаче, с желанията на Младоженците сами да си купуват декор отварям една мнооого дълга тема, за която ще Ви пиша в някоя от следващите части на нашият сватбен блог.)

И така, връщам се на декорацията, предлагана от Сватбена и парти агенция Prestige – можем да ви предложим както цялостна декорация на сватбеното тържество – говорим за ресторанта, за изнесеният ритуал, ако имате такъв, така и за всички останали детаайли, които ще ви трябват в деня – като ритуални чаши и украсата им, украса на сватбен автомобил, булчински букет, бутониери и много, много други детайли. (за повече информация можете да се свържете с нас);

Тук е добре да отбележим и декорацията с цветя и цветни аранжировки – при нас можете да поръчате декорация както от естествени, така и от изкуствени цветя. Тази услуга е важна за Младоженците, тъй като така или иначе на всяка сватба има цветя – естествени или изкуствени, но без тях не може. А ако Вашата агенция не предлага цветни аранжировки, си отваряте допълнителна работа, да си търсите отделно подходящ флорист, а след това и да си водите отделна кореспонденция и с него. А все пак най-важен е крайният резултат, както и перфектното съчетание между цялата декорация.

  • На трето място, макар не и по важност – координация на събитието.

Много Младоженци ме питат – какво означава да си наемем координатор на сватбата? Какво прави сватбеният координатор? Защо ни е човек, който да ни настанява гостите на сватбата?

И така, ще Ви отговоря, но с едно уточнение – ще Ви говоря за добрият, професионален координатор, който знае какво прави и изпълнява професионално задълженията си. Добрият сватбен агент – респективно координатор, следи за изпълнението на цялата съвкупност от събития и действия, които трябва да се случат в определените часове и изпълнение на програмата за деня. На пръв поглед, може да ви се стори абсолютно ненужна услуга, но само на пръв поглед. Ако се замислите за това какво предстои в един сватбен ден – стъпка по стъпка, може би ще се убедите, че категорично искате професионален координатор, който да бъде до вас – преди и по време на сватбеният ритуал, подготовката ви за ресторанта, влизането в ресторанта, за перфектното протичане на цялото сватбено тържество. Добрият сватбен агент и координатор ще ви спести много, ама наистина много въпроси – няма да се налага всеки изпълнител за деня да ви „дърпа“ за някой доуточнителен въпрос в последният момент, нищо че сте го обсъждали вече, няма да се налага пет различни сервитьора да ви питат дали може да изкарат допълнително уелкъм дринк, защото този е свършил, няма да се чудите дали да се появите точно сега – това ли беше момента за влизане в ресторанта??? Да се забавим ли още?! Не, не си го причинявайте! Осигурете си спокойствие, заслужавате го!

Всички наши Младоженци, които ползват сватбен агент координатор на Prestige след това споделят, че това е било абсолютно правилното им решение и ни благодарят за спокойствието, което са изпитвали в наше присъствие. в някои от следващите теми ще се опитаме да ви разкажем повече по тази тема. А засега ето и мнения на наши Младоженци http://www.prestige-events.net/comments/

С това Ви благодарим, че прочетохте втората част от сватбеният блог на Prestige. Надяваме се да сме Ви били полезни!

Очаквайте скоро и следващите ни теми, които ще бъдат изцяло насочени към улесняването на бъдещите Младоженци – насоки, препоръки и някои малки тайни, които ще Ви бъдат необходими в хода на организация!

Сватбена и парти агенция Prestige – организация, декорация и координиране на сватби и събития, ръчно изработена декорация

a
a